Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: Κήρυξη απεργίας για την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π.



Αθήνα, 25-11-2016
Αρ. Πρωτ.:135




ΘΕΜΑ: ΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., σταθερή στο πάγιο αίτημά της για κάλυψη των χιλιάδων κενών στην Ειδική Εκπαίδευση με μόνιμους διορισμούς Ειδικού Εκπαιδευτικού και  Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, κηρύσσει 24ωρη απεργία για την Παρασκευή 02-12-2016.
Ø  Συμμετέχουμε στο πανελλαδικό, παν-αναπηρικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 10πμ  στην πλατεία Ομονοίας και στην πορεία προς τη Βουλή, που διοργανώνει η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Σ.Α.μεΑ. ενόψει της Εθνικής και Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου).
Ø Καλούμε τους α/θμιους περιφερειακούς συλλόγους Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π. να διοργανώσουν κατά τόπους κινητοποιήσεις σε όλη την επικράτεια.
Ø  Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργιακή κινητοποίηση την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016.

                      Απαιτούμε:
·   μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Εκπαίδευση,
·  παύση της τραγικής κατάστασης «ετήσιας» αναπλήρωσης των χιλιάδων κενών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στις δομές ΕΑΕ της χώρας,
·  παύση της χρόνιας πρακτικής της διοίκησης που αντιμετωπίζει την εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, ως δευτερεύουσας σημασίας στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού μας συστήματος.