Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

05-12-16: Ενημέρωση από τους αιρετούς του ΚΥΣΕΕΠ για τη διάθεση επιπλέον πιστώσεων για ΕΕΠ και ΕΒΠ και την κατανομή πιστώσεων ΕΕΠ



Λάβαμε και δημοσιεύουμε, ενημέρωση από τους αιρετούς του ΚΥΣΕΕΠ, κ.κ. Β.Βούγια και Δ.Παπαευθυμίου, σχετικά με τη διάθεση και την κατανομή πιστώσεων. 
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΣΕ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. KAI ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ Ε.Ε.Π. ΣΕ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ΚΑΙ Ε.Δ.Ε.Α.Υ



Των Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Βασίλη Βούγια & Δημήτρη Παπαευθυμίου

 Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση που είχαμε από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, εντός της εβδομάδας θα υπάρξει κατανομή στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) της χώρας ενός αριθμού πιστώσεων για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.), ο οποίος αριθμός θα ξεκαθαρίσει μετά από την συνεκτίμηση των πιστώσεων που περίσσεψαν από τις καθυστερήσεις στις  προσλήψεις αναπληρωτών. 


Όσον αφορά στις 346 πιστώσεις  που δόθηκαν για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π. σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και Ε.Δ.Ε.Α.Υ.,  αυτές αντιστοιχούν στα κενά που δόθηκαν στη Διεύθυνση Ε.Α.Ε. από τις Π.Δ.Ε. , κάποιες εκ των οποίων δήλωσαν λιγότερα κενά  από τον αριθμό των πιστώσεων που είχε εν αρχή κατανείμει το Υπουργείο. Οι εν λόγω 346 πιστώσεις βρίσκονται στις Π.Δ.Ε., κάποιες εκ των οποίων προχωρούν ήδη σε προσλήψεις αναπληρωτών Ε.Ε.Π.

Τέλος, αναμένεται εντός των ημερών και η κύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 2ας Νοεμβρίου 2016 για το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., από το Υπουργείο Παιδείας. Για τα Κ.Υ.Σ.Π.Ε. και Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. η κύρωση των αποτελεσμάτων έγινε σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2016.



Με ότι νεώτερο επανερχόμεθα.



Δημήτρης Παπαευθυμίου και Βούγιας Βασίλης

Αιρετοί Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.