Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

04-10-2016: ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.



Αγαπητοί συνάδελφοι, 


Σας ενημερώνουμε για όσα πληροφορηθήκαμε στη σημερινή ενημέρωσή μας από το υπουργείο, σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού: 



1) όπως μας ενημέρωσαν και την Παρασκευή 30-9-2016 (βλ.σημείο 7 πρότερης ενημέρωσης εδώ: ), μέχρι αύριο το πρωί (Τετάρτη 5 Οκτωβρίου) θα έχει ολοκληρωθεί η  κατανομή των πιστώσεων από το τομεακό πρόγραμμα, για το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και τους Σχολικούς Νοσηλευτές ΠΕ25, ώστε οι πιστώσεις αυτές να διατεθούν όλες μαζί στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. 

2) Από αύριο έως την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, θα έχει σταλεί από το υπουργείο στις περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης, η κατανομή των πιστώσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού για ΚΕ.Δ.Δ.Υ., Ε.Δ.Ε.Α.Υ. και  Σ.Μ.Ε.Α.Ε., ώστε στην περίπτωση που το Α.Σ.Ε.Π. καταφέρει να ολοκληρώσει την εξέταση των ενστάσεων του Ε.Ε.Π. εντός της τρέχουσας εβδομάδας,  να έχει πραγματοποιηθεί η κατανομή από τις αντίστοιχες Π.Δ.Ε. προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω χρονοτριβή. Δεν έχει αλλάξει κάτι,  ως προς το χρονικό στόχο ολοκλήρωσης της εξέτασης των ενστάσεων (βλ. σημείο 5 πρότερης ενημέρωσης εδώ:), σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωσή μας από το υπουργείο