Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΑΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2016


Το Κ.Ε.Α.Τ. σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σωματείο Τυφλών «Όμηρος», συμμετέχει στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2016, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με το σύνθημα #BEACTIVE, το οποίο πραγματοποιείται στη χώρα μας από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.
Στη νέα αυτή πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης, παίρνουν μέρος 26 χώρες με αθλητικές δραστηριότητες που ξεπερνούν τις 6 χιλιάδες και με τη συμμετοχή σχεδόν 2 εκατομμυρίων ατόμων.
Οι αθλητικές εκδηλώσεις (Goalball, Judo & Interactive Dance) που διοργανώνει το Κ.Ε.Α.Τ στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου του Δήμου Καλλιθέας, επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη και Σωκράτους, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 έως 19:00 και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 έως 13:00.
Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού και να γνωρίσετε από κοντά τα αθλήματα των ατόμων με οπτική αναπηρία. Σας περιμένουμε με χαρά όλους εκεί !!!!!!!!!

Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΤΟΥ Κ.Ε.Α.Τ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Ι. ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ

πηγή: ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ