Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΓΙΑ ΤΟ 2014

Υπογράφηκε και ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση για τις Αποσπάσεις του ΕΕΠ και ΕΒΠ για το 2014. Όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου:
"Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των αποσπάσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. κατά το σχολικό έτος 2014-2015
καλεί
τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), που επιθυμούν να αποσπαστούν σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ή ΚΕ.Δ.Δ.Υ., να υποβάλουν αίτηση στις Διευθύνσεις και στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της οργανικής τους θέσης έως 25/7/2014.

Η Υπουργική Απόφαση και η αίτηση είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων  www.minedu.gov.gr"

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Mεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. έτους 2014.

Yπογράφηκε σήμερα και ανακοινώθηκαν από το ΥΠΑΙΘ οι μεταθέσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ για το 2014. Όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου: 
"Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. έτους 2014.
Οι μετατιθέμενοι από Σ.Μ.Ε.Α.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. καλούνται να παρουσιαστούν στην αρμόδια Δ/νση Εκπ/σης περιοχής μετάθεσής τους ή στο αντίστοιχο ΚΕ.Δ.Δ.Υ  από 16 έως 25 Ιουλίου 2014. Οι μετατιθέμενοι από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε.  καθώς και οι μετατιθέμενοι από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. καλούνται να παρουσιαστούν στη θέση μετάθεσής τους την επομένη της λήξης του σχολικού έτους (31 Αυγούστου).

Η Υπουργική Απόφαση και ο πίνακας των μετατεθέντων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων  www.minedu.gov.gr "

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΕΠ - ΕΒΠ 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΕΠ - ΕΒΠ 2014

     Όπως μας ενημέρωσε σήμερα ο αιρετός στο ΚΥΣΕΕΠ συνάδελφος Δ. Παπαευθυμίου "Η απόφαση είναι στην διαδικασία υπογραφής από τον Υπουργό Παιδείας, απ΄όπου θα ανακοινωθεί και επίσημα. Για να μειώσουμε την αγωνία των συναδέλφων, σας στέλνω τον πίνακα των μεταθέσεων, για να τον αναρτήσετε. Οι μεταθέσεις φέτος ικανοποιήθηκαν στο 58% των αιτήσεων και όλα διεξήχθησαν χωρίς προβλήματα. Οι μεταθέσεις έγιναν σε δύο φάσεις, πρώτα των ειδικών κατηγοριών και στη συνέχεια των υπολοίπων.Ενημερώνουμε ότι η εγκύκλιος των Αποσπάσεων θα ανακοινωθεί αμέσως με την επίσημη ανακοίνωση των μεταθέσεων".

     Παρακάτω παραθέτουμε τον ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΕΠ - ΕΒΠ με την επιφύλαξη ότι ο επίσημος θα ανακοινωθεί από το ΥΠΑΙΘ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΔΩ